We Love Retro Anii 2000

6 martie 2021 | BT Arena | Cluj-Napoca

După șase ediții de succes, We Love Retro, cel mai mare Retro Party din România, lansează un nou Retro Party, cu muzica anilor 2000, pe 6 martie 2021 la Sala Polivalentă, BT Arena! Dacă până acum ne-am distrat pe muzica anilor 90’ la We Love Retro, anul acesta vom retrăi și cea mai tare experiență retro a anilor 2000 la We Love Retro Ediția 2000’s.

Vino să retrăiești atmosfera memorabilă a anilor 2000 și să dansezi până dimineață la cel mai tare Retro Party, We Love Retro! We Love Retro Ediția 2000’s.

Line Up We Love Retro 2000

T.A.T.U Feat Julia Volkova, este cea mai de succes trupă, din toate timpurile, cunoscută pentru hiturile: All The Things She Said, Not Gonna Get Us și All About Us. Artista Julia Volkova va pregăti un show incendiar. http://bit.ly/2Srdeao

Las Ketchup a acaparat topurile muzicale în anii 2000. Hitul Asereje (The Ketchup Song) a devenit numărul 1 mondial și a vândut șapte milioane de exemplare, album cu 12.000.000 de copii și niște versuri nebune, fredonate de toată lumea. Alte hituri de senzație: Kusha Las Payas, Un Blodymary.
http://bit.ly/2OARw2o

Sonique a culminat prin ascensiunea muzicală, topurile mondiale de la începutul anilor 2000, cu piese ca Sky, I put a spell on you şi It Feels So Good. Alte hituri de senzație: Can’t Make Up My Mind, Alive.
http://bit.ly/39divcg

Danzel este cel mai cunoscut pentru single-ul său din 2004 Pump It Up!, care a ajuns în top 10 în toată Europa. Alte hituri de senzație: Put Your Hands Up in the Air! , My Arms Keep Missing You.

http://bit.ly/2H4RITn

DJ Aligator a făcut senzație la nivel mondial cu single-ul „The Whistle Song” din albumul său de debut din Payback Time din 2000, dar și cu albumul The Sound Of Scandinavia. Alte hituri de senzație: Lollipop, Turn Up The Music, Stomp.

http://bit.ly/2uqLeeX

Fly Project este una din cea mai de succes trupă românescă, care a debutat în anii 2000. Single-ul Raisa a devenit imediat hitul numarul 1 din toate cluburile din Romania. Alte hituri de senzație: Sare, Lumea Mea, Cheyenne. http://bit.ly/388xHXV

Bilete

Bilete se pot cumpăra și de la Agenția de Bilete din cadrul Casei de Cultură a Studenților (aici nu se percep taxele de administarare).