Artisti

Coolio a acaparat la începutul anilor 90 scena rap cu megahitul “Gangsta’s paradise”, piesă care s-a vândut în 6 milioane de copii și a ajuns numărul 1 în topul Billboard în 1995. În 2019, pe 23 noiembrie, Coolio vine la Cluj Napoca în cadrul We Love Retro, biggest retro party in Romania.
[Gangsta’s Paradise, C U When U Get There, Ooh La La, I Like Girls]

Culture Beat este trupa de eurodance formată în 1989 și cunoscută datorită hit-urilor “Got to Get It” și “Mr Vain”.
[Mr Vain, Got to Get It, World In Your Hands, Crying In The Rain]

Rednex, grupul de artiști suedezi cunoscuți pentru piesele “Cotton Eye Joe”, “Wish you were here” “Hold Me for a While” și “The Chase” pregătește pentru We Love Retro Cluj Napoca un show incendiar, gata să te țină în priză până la răsărit!
[Cotton Eye Joe, Wish You Were Here, Hold Me For a While, The Chase]

C Block, legendarii rapperi ce au adus cultura hip-hopului american în Europa unde hit-ul “Shake that Azz” a făcut furori în anii 90. Ei mai sunt cunoscuți și pentru piese precum “So Strung Out”, “Ashley’s Roachclip” și “Time is Ticking Away”.

[Shake That Azz, So Strung Out, Ashley’s Roachclip, Time is Ticking Away]

Down Low, trupă de hip hop formată în 1995 și cunoscută pentru hit-urile ” Johnny B.”, “So Long Goodbye”, “Vision of Life” și “Once Upon A Time” vine la Cluj Napoca pentru un show incendiar ce-ți va stârni nostalgia.

Captain Hollywood Project, cunoscuți pentru hit-urile “More and more”, “Find Another Way”, Impossible” și “Only with you” vin să încingă atmosfera la We Love Retro Cluj Napoca.  Hit-urile ce au dat boom-ul eurodance-ului în Europa anilor  90, vor fi reascultate cu melancolie de publicul We Love Retro pe 23 noiembrie la Sala Polivalentă.
[More and More Find Another Way, Impossible, Only With You]

E-rotic este duo-ul ce reprezintă cel mai bine atmosfera de pe ringurile de dans din anii 90. Sunt cunoscuți pentru hit-uri “Max don’t have sex with your ex”, “Fred come to bed”, “Willy use a Billy…Boy” și “Sex on the phone”. Piesele lor au ajuns rapid după lansare numărul 1 atât în topurile muzicale din Europa, cât și în topurile din America de Sud și Japonia.