We love retro

Contactează-ne

Suntem încântați să auzim de la tine! Dacă ai întrebări, sugestii sau pur și simplu vrei să împărtășești entuziasmul tău pentru muzica retro, te invităm să ne contactezi. Echipa noastră este mereu aici pentru a te ajuta și pentru a asigura că experiența ta la festival va fi una de neuitat.

Cum ne poți contacta:

Pentru a ne trimite un mesaj direct, completează formularul de contact cu informațiile tale și mesajul tău. Vom face tot posibilul să îți răspundem în cel mai scurt timp posibil.

E-mail: Pentru orice întrebări sau solicitări specifice, ne poți scrie un e-mail la adresa noastră oficială: office@weloveretro.ro. Vom răspunde în cel mai scurt timp cu informațiile de care ai nevoie.

Rețelele Sociale: Nu uita să ne urmărești pe rețelele sociale pentru actualizări rapide și știri despre festivalul nostru.

Ne bucurăm să primim feedback de la participanții noștri și suntem aici pentru a face experiența voastră la festivalul “We Love Retro” cât mai plăcută și memorabilă posibilă. Așteptăm cu nerăbdare să te auzim și să fim parte din aventura ta muzicală retro!