We love retro

Regulament

REGULAMENT WE LOVE RETRO CLUJ-NAPOCA 7 Iunie 2024

Accesul la eveniment se face pe baza biletului achiziţionat în prealabil sau la fața locului începând cu ora 19:00, evenimentul va începe la ora 20:00

Participanţii la concert sunt rugaţi să țină cont de faptul că vor fi percheziționați la intrare și că accesul în BT Arena este interzis cu: umbrele, mâncare, băutură, recipiente din sticlă, din plastic sau din metal (inclusiv parfumuri, sprayuri, deodorante etc.), selfie stick, camere foto și video (cu excepţia camerelor foto-video încorporate în telefoane mobile), bețe de steag sau pentru bannere, obiecte generatoare de sunete puternice cum ar fi megafoane, vuvuzele şi fluiere, obiecte contondente şi/sau care pot fi periculoase (cuțite, bricege, lanţuri, bastoane, bâte, arme de foc, praștii etc), laser pointer – indicatoare laser și lumini stroboscopice, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant/Sprayuri de protecție personală, mai mult de un bagaj cu capacitatea de maximum 25 de litri (trebuie să încapă sub scaun – pentru cei din tribune).

Este interzis consumul de substanțe stupefiante şi halucinogene.

Obiectele interzise vor fi confiscate de către agenții de pază şi vor putea fi recuperate de la intrare. Organizatorii nu îşi asumă răspunderea pentru aceste obiecte.

Accesul cu animale în incinta evenimentului nu este permis.

Persoanelor aflate în stare de ebrietate sau aflate sub influența narcoticelor le va fi refuzat accesul în BT Arena. De asemenea, persoanele din incintă care prezintă un comportament agresiv vizavi de ceilalți participanţi la concert vor fi evacuate.

Accesul persoanelor cu vârsta sub 18 ani este permis doar însoțite de un adult și pe proprie răspundere.

În măsura permisă de legea aplicabilă, orice persoană care asistă la concert este de acord că ar putea fi subiectul unor imagini video sau fotografii fără a fi recompensată în bani sau prin alte modalităţi.

Spectatorii trebuie să respecte regulile și instrucțiunile date de ofiţerii de poliție, agenți de pază și/ sau alți membri ai personalului de securitate autorizaţi în mod corespunzător.

Organizatorii nu sunt responsabili pentru niciun fel de obiect pierdut în interiorul BT Arena. În cazul unor pierderi sau posibile furturi vă rugăm să vă adresaţi organelor de Poliție.

Vă rugăm să predați obiectele găsite la intrarea de la BT Arena. Obiectele pierdute de spectatori şi găsite de organizatori vor putea fi ridicate din același loc.

Vă rugăm să aruncați deșeurile numai în locurile special amenajate în acest scop.

Persoanele cu probleme medicale, femeile însărcinate și copiii sunt avertizate că la concert se vor folosi stroboscoape, efecte speciale cât și un număr ridicat de decibeli, factori ce pot fi nocivi sănătăţii.

În incinta BT Arena va fi amplasat un punct de prim ajutor cu personal specializat.

Pentru orice problemă adresați-vă respectiv agenților de Securitate responsabili cu paza și ordinea.

Regulile formulate în prezentul document se aplică tuturor spectatorilor la concertul WE LOVE RETRO și, prin prezenta publicare, se consideră că ele au fost luate la cunoștință și acceptate de către aceștia. În cazul nerespectării regulamentului, spectatorii vor fi evacuați din incintă, respectiv sancționați conform legii.

Vă mulțumim pentru înţelegere şi pentru cooperare! Vă așteptăm cu drag şi vă dorim distracție plăcută! Let’s retro!