We love retro

We Love Retro

Pe 4 noiembrie 2023, cele mai iubite trupe ale anilor `90 și 2000 vor urca pe scena BT Arena din Cluj-Napoca pentru a șaptea ediție a We Love Retro, cel mai mare eveniment dedicat muzicii retro, din România. Primele 2.000 de bilete vor avea prețuri promoționale care pornesc de la 139 lei + taxă de ticketing. 

Majoritatea artiștilor urcă în premieră pe scena evenimentului: belgianul Danzel, cel al cărui single “Pump It Up!” a fost în top 10 în întreaga Europă în anii 2000, trupa olandeză 2 Brothers on the 4th floor sau Sonique, artista care a luat cu asalt topurile anilor 2000 cu piese precum It feels so good”, “Sky” sau “Alive” vor fi pentru prima dată la We Love Retro. Line-up-ul acestei ediții este completat de Real McCoy, germanii care ne-au încântat cu piese precum Another Night”, “Automatic Lover”, “Run Away” sau “Come and Get Your Love”, de 2 Unlimited

Generația celor de 40 de ani cu siguranță își va aminti fiecare vers din melodiile care se auzeau în discotecile anilor `90 și 2000. Setup-ul show-ului din 4 noiembrie va recrea fidel atmosfera acelor ani în care casetofoanele cu luminițe, ținutele colorate și coafurile nonconformiste erau modul nostru de a ne exprima liber.  We Love Retro este evenimentul de neratat pentru toți nostalgicii acelei perioade atât de frumoase a muzicii românești și internaționale”, spune Iancu Șerbănescu, organizatorul evenimentului.